13 oktober 2017 om 00:00
iBOOD

Sitecom Netwerk

Sitecom Netwerk
Van router tot IP camera

Heb je een netwerk dat te langzaam is, een dode plek in je netwerk die weggewerkt moet worden of een ruimte die 24/7 in de gaten gehouden moet worden met een camera? Niet gevreesd want we hebben de goede mensen van Sitecom die te hulp schieten. Met hun assortiment vol netwerkproducten zoals routers, IP camera’s en extenders is er vast en zeker een oplossing voor jouw netwerkprobleem te vinden.

 LET OP

Dit is een opruiming en dus is de voorraad van de artikelen in deze Flash zéér beperkt. Het kan dus zijn dat sommige van de aangeboden artikelen de laatste stuks zijn en dat deze dus al binnen enkele minuten zijn weggekaapt door de wel-snelle-beslisser. Dus: WEG=WEG, OP=OP, en ben je te laat, dan ben je TE LAAT. 

13 oktober 2017 om 00:13
Eric-Hartman Gebruiker

Sitecom WLC-1000 Home Cam | HD | Wifi | Nachtzicht, heb deze pas gekocht hier op ibood. Wat ik erg jammer vindt is dat het beeld wat ikmop mijn Samsung Galaxy S7 in welke resolutie dan ook alleen maar heel klein te zien krijg, ook als ik de Galaxy draai dan blijft het camera beeld erg klein. Op het filmpje zie je dat het beeld in horizontale stand het hele beeld van de smartphone vult maar dat is helaas op mijn galaxy zeker niet het geval en blijft het beeld wat je ook doet echt erg klein.

Beantwoorden

13 oktober 2017 om 17:21
Sortjai Gebruiker

deze ook vorige keer gekocht (toen was die zelfs €10 goedkoper) als je de app op een apple telefoon opent dan kan hij bij draaien wel fullscreen weergeven. Op android (sony) krijg ik zelfde als bij jouw samsung.

wat mij wel opvalt is dat de sitecom server vaak wegvalt. De camera geeft offline aan terwijl er geen problemen zijn met mijn internet verbinding, of hij geeft online aan maar geen beeeld. En recentelijk is 1 van de camera’s vastgelopen of iets dergelijks, deze geeft steeds zelfde beeld weer, hij laat iets zien wat overdag is terwijl bij een andere camera het al donker is.

Beeldkwaliteit is verder wel prima!

Beantwoorden

13 oktober 2017 om 07:27
mikeyd Gebruiker

Moet een erg goede router zijn! Geraakt maar niet opgeruimd! ????

Beantwoorden

13 oktober 2017 om 08:51
tjo Gebruiker

Wanneer eens deftige 1200Mbps, wifi, mimo powerline adapters?

Beantwoorden

13 oktober 2017 om 10:19
Moderator Bas iBOOD Moderator

Je kunt het beste onze inkopers even tippen, dat kun je hier doen: klik.

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.