12 november 2018 om 00:00
iBOOD

SteamOne Kledingstomers

SteamOne Kledingstomers
Fris en kreukvrij in een handomdraai

Met de kledingstomers van SteamOne stoom je je kleding in een mum van tijd fris en kreukvrij. Ontkreuk en verfris colberts, jurken, delicate tops, T-shirts of andere kledingstukken moeiteloos fris en kreukvrij.

Dankzij de RVS stoomplaat en het gebruik van 100% water is een kledingstomer geschikt voor alle stoffen. Zelfs zijde, kant chiffon of linnen stoom je zonder het risico op beschadiging of krimp. In deze Flash Sale bieden we verschillende varianten kledingstomers aan. 

13 november 2018 om 07:51
charlottebxl Gebruiker

Beste,  wat is het verschil tussen de unilys en de dualys plus?

Ik zag dat de ene wat meer bar had  en dat deze ook wat langer kon werken.  Voor normaal thuisgebruik, is het verschil het dan waard? Alvast bedankt voor uw antwoord.

Beantwoorden

13 november 2018 om 08:55
Moderator Jelle Moderator

Goedemorgen,

Het verschil is voornamelijk de inhoud en het stoomafgifte. Of dat het verschil het waard is hangt natuurlijk ook af van hoe jij hem zult gebruiken. Wellicht kunnen mensen die hem eerder gekocht hebben daar ook iets over zeggen.

Groet,

Jelle

Beantwoorden

13 november 2018 om 10:02
Official Product Expert SteamOne Expert Official Product Expert

Beste Charlotte

De Unilys en Dualys Plus zijn beide zeer effectief om kleding te stomen. De Dualys Plus heeft net even iets meer power waardoor je kleding nog sneller kreukvrij is.

Hierbij de belangrijkste verschillen qua specificaties:

Stoomafgifte Unilys 42 g/min – Stoomafgifte Dualys Plus 54 g/min –> Hoe meer stoom hoe sneller de kreukels uit je kleding verdwijnen

Vermogen Unilys 2000W – Vermogen Dualys Plus 2300W –> Hoe hoger het vermogen, hoe sneller de kreukels uit je kleding verdwijnen

Stoomtijd met een vol waterreservoir Unilys: ca 40 minuten – Stoomtijd met een vol waterreservoir Dualys Plus: ca 50 minuten

Opwarmtijd Unilys: 60 seconden – Opwarmtijd Dualys Plus 45 sec.

Succes met je keuze.

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.