14 maart 2019 om 00:00
iBOOD

OP = OP Digitus

OP = OP Digitus
Er is meer mogelijk..

met de producten van DIGITUS. Beeld van je smartphone naar een beeldscherm streamen? Een displayportsignaal splitten? Geen probleem! Bekijk nu de producten in deze DIGITUS by ASSMAN Flash Sale.

SIZE

LET OP! Dit is een opruiming en dus is de voorraad van de artikelen in deze Flash zéér beperkt. Het kan dus zijn dat sommige van de aangeboden artikelen de laatste stuks zijn en dat deze dus al binnen enkele minuten zijn weggekaapt door de wel-snelle-beslisser. Dus: WEG=WEG, OP=OP, en ben je te laat, dan ben je TE LAAT.

14 maart 2019 om 00:09
iamShorteh Gebruiker

Beste,

Is er informatie over de delay (in ms) die de 4K DisplayPort-naar-HDMI-splitter veroorzaakt tussen ingang van het signaal en de uitgang?

Alvast bedankt.

Beantwoorden

14 maart 2019 om 08:52
Moderator Jim Moderator

Hi IamShorteh!

De exacte vertraging is ons niet bekend. In zo’n splitter zit altijd iets vertraging, voor gamen op het allerhoogste niveau is hij dus niet aan te raden, maar anders zal dit geen probleem opleveren. Bij Netflixen, Microsoft Office, etc. zorgt deze splitter niet voor hinder :-)

Groet!

Jim

Beantwoorden

15 maart 2019 om 16:28
franskew Gebruiker

Even een vraagje van een “leek”… Hoe weet je of je laptop compatibel is met de 4K displayport-hdmi-splitter? En kan je deze effectief gebruiken om twee beeldschermen in uitbreidingsmodus aan een laptop te hangen of is het enkel de bedoeling om hetzelfde scherm tweemaal te tonen (te dupliceren)?

Ter info: Heb een MSI Dominator GT62VR met 1060gtx grafische kaart en de laptop heeft een displayport…

Alvast bedankt voor de reactie!

Beantwoorden

17 maart 2019 om 17:11
astradti Gebruiker

Aangezien het een splitter is zal je hoogstwaarschijnlijk enkel kunnen dupliceren en niet uitbreiden.

Beantwoorden

17 maart 2019 om 22:26
Moderator Jim Moderator

Hi Franskew!

Zoals Astradti aangeeft is het in dit geval een splitter, je zal dus kunnen >kiezen<  tussen de HDMI input, maar ze niet tegelijk kunnen gebruiken!

Groetjes,

Jim

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.